Siirry sisältöön
Golf
[]

Eerikkala Golf

Eerikkala Golf on nykyaikainen kehittyvä golfyhteisö aivan Tervon keskustassa ja tunnetaan leppoisan lämpimästä tunnelmastaan sekä vahvasta yhteisöllisyydestään. Valtakunnallisessa pelaajien Kenttärankingissa Eerikkala on menestynyt erinomaisesti. Sijainti keskellä Suomea Pohjois-Savossa on myös erinomainen.

Kokonaisuus uusiutui merkittävästi kaudelle 2017. Kenttä muokattiin uusiksi rakentamalla kaksi täysin uutta väylää ja muuttamalla kolmea vanhaa oleellisesti. Kenttä otettiin käyttöön yhtä aika uuden klubitalon kanssa heinäkuussa. Puistomaisen kentän yhdeksän väylää kauniissa savolaisessa järvimaisemassa haastavat kokeneemmankin pelaajan. Siirtymät ovat lyhyet ja pelaaminen todella sujuvaa. 18-väyläisenä kentän par on 72, sekä pituus on n. 5400 metriä.

Yksi valtakunnan upeimmista klubitaloista, Eerikkalan Kievari, toimii kokonaisuuden sydämenä. Tämä 1800-luvulla rakennettu vanha maalaistalo peruskorjattiin uudistushankkeen yhteydessä. Vanhaa aikaa huokuva Kievarin perinnetupa on jo nähtävyys ja houkuttelee myös muita kuin golffareita lounaalle tai kahville. Myös ulkoterassit tarjoavat viihtyisän miljöön kahvitteluun, jonka lomassa voit seurata vaikka ykkösväylän avauksia tai päätösväylän lähestymisiä.

Talon palveluista löytyvät kahviopalveluiden lisäksi mm. golf-, auto- ja ammuntasimulaattori sekä snookerpöytä.
Pihapiirin vanhat museoaitat, toripiha sekä valaistu 1,5 km:n ulkoilureitti tukevat kokonaisuutta mainiosti.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen vierailukohde, pelasitpa golfia tai et.

Katso lisää!

www.eerikkalagolf.fi

Osoite:

Eerikkalantie 19, 72210 Tervo