Siirry sisältöön
Avoinna kesäaikaan

Eerikkala Golf

Tervetuloa pelaamaan yhdelle Suomen parhaimmista 9-reikäisistä kentistä sekä viihtymään vaikuttavassa klubimiljöössämme Pohjois-Savossa, Tervossa!

Eerikkala Golfin puistomaisen kentän yhdeksän väylää kulkevat kauniissa savolaisessa järvimaisemassa ja haastavat kokeneemmankin pelaajan. Siirtymät ovat lyhyet ja pelaaminen sujuvaa. Kentän pituus on n. 5400 metriä ja kentän par 72.

Kenttä valittiin vuoden 2023 valtakunnallisessa pelaajien Kenttärankingissa maan parhaaksi yhdeksänreikäiseksi golfkentäksi. Hinta-laatusuhteeltaan Eerikkala palkittiin Suomen parhaana jo toista vuotta peräkkäin. Kenttä sai rankingissa myös Suomen viihtyisimmän golfkentän palkinnon.

Eerikkala Golf tunnetaan poikkeuksellisen hyvästä palvelustaan, rennosta ilmapiiristään ja leppoisasta tunnelmastaan sekä kesä toisensa jälkeen hienossa kunnossa olevasta kentästään, joka on miellyttävä niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin pelanneille.

Yksi valtakunnan upeimmista klubitaloista, Eerikkalan Kievari, toimii kokonaisuuden sydämenä. Tämä 1800-luvulla rakennettu vanha maalaistalo peruskorjattiin uudistushankkeen yhteydessä. Vanhaa aikaa huokuva Kievarin perinnetupa on jo nähtävyys ja houkuttelee myös muita kuin golffareita lounaalle tai kahville. Myös ulkoterassit tarjoavat viihtyisän miljöön kahvitteluun, jonka lomassa voit seurata vaikka ykkösväylän avauksia tai päätösväylän lähestymisiä.

Talon palveluista löytyvät kahviopalveluiden lisäksi mm. golf-, auto- ja ammuntasimulaattori sekä snookerpöytä.
Pihapiirin vanhat museoaitat, toripiha sekä valaistu 1,5 km:n ulkoilureitti tukevat kokonaisuutta mainiosti.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen vierailukohde, pelasitpa golfia tai et.

Osoite: Eerikkalantie 19, 72210 Tervo
Verkkosivut: www.eerikkalagolf.fi

Tervetuloa Tervoon ja Eerikkala Golfiin!