Siirry sisältöön
Reiska-MM kilpailut Vesanto

Reiskan-MM kisat Vesanto

Reiskan-MM kisoissa jalkapalloa pelataan nimensä mukaisesti Reino- tai Ainotossut jalassa potkien arvaamattomasti käyttäytyvää ”Supertele palloa”– hauska idea eikö! Näin Suomalaiset ovat pelanneet jo usean kesän ajan. Arvaamattomasti käyttäytyvä pallo ja liukkaat tossut tekevät peleistä erityisen mielenkiintoisia ja hauskoja. Pelit pelataan 5 vs 5 peleinä 30x40 metrin kokoisella nurmikentällä, joka voi olla erityisen liukas Reinojen tai Ainojen alla. Reino- ja Ainotossut ovatkin yksi suomen legendaarisimmista brändeistä. Lähes kaikki suomalaiset tunnistavat tossut ja suurin osa omistaakin parin tai jopa kaksi.

Vesannolla Reinokuume on yhdistetty jalkapalloon vuodesta 2007 lähtien. Tapahtuma alkoi pienenä paikallisena turnauksena joka on sittemmin kasvanut yhdeksi maamme kiinnostavimmaksi kesätapahtumaksi. Vuonna 2019 tapahtumaan osallistuikin jo yli 100 mies- ja naisjoukkuetta. Se on yli 1000 pelaajaa! Tapahtuman ovat löytäneet myös kansainväliset matkailijat, sillä joukkueita on ollut Virosta ja muista Euroopan maista.

Vaikka tapahtuma on kilpailullinen niin pääpaino tapahtumassa on kuitenkin hauskanpito ja hyvä yhteishenki. Tapahtuma on kasvanut vuosien mittaan lähes festivaalin mittoihin ja pelien lisäksi pääset nauttimaan myös elävästä musiikista ja hyvästä ruuasta.

Lisätietoja löydät tapahtuman omilta verkkosivuilta

www.mmreiska.fi