Siirry sisältöön
Alueen vuokrasaunat

Vuokrasaunat

U.H.Ranta, Tervo

rantasauna puukiukaalla http://uhranta.blogspot.com

Myllykosken kievari, Suonenjoki

Suonenjoen rannalla remontoitu puulämmitteinen rantasauna (n. 4-5 hlö) ja savusauna (n. 6-7 hlö) upealla jokimaisemalla. Meiltä on myös mahdollista tilata sauna- tai kotamenu!

www.myllykoskenkievari.com

Vanhamäki, Suonenjoki

Rantasauna puukiukaalla. Saunaan mahtuu 6-8 hlö ja tupaan 12-14 hlö. Uimaranta ihan saunan edessä ja avanto talvella. Järvestä pumpattu juokseva vesi ja ulkohuussi.

www.vanhamaki.fi

Törmälän rantasauna, Rautalampi

Törmälän tunnelmallisessa puulämmitteisessä rantasaunassa on kaksi tilavaa saunaosastoa, miesten puolelle mahtuu noin 20 henkeä ja naisten puolelle noin 10 henkeä. Saunoa voi siis melko isollakin porukalla. Saunarakennuksessa on myös takkahuone. Saunomisen yhteydessä voi vilvoitella kuistilla tai pulahtamalla läheiseltä laiturilta puhtaan raikkaaseen Hankaveteen. Talvisaikaan voi virvoitella avannossa.

www.tormala.fi

Kerkonkosken Keidas, Rautalampi

Puulämmitteinen sauna koskimaisemalla n. 4-6 hlö vuokrattavissa kesäaikaan. Koskesta pumpattava vesi. Venesatama, wc ja uimaranta kävelymatkan päässä.

kerkonkoskenkeidas.com,

fb: Kerkonkosken Keidas

Osuuspankin talon sauna, Rautalampi

Rautalammilla Osuuspankin talon (Rautalammintie 12) kellarissa vuokrasaunatilat n. 8 hengelle, erillinen pukuhuone ja oleskelutila isolla 8 hengen pöydällä, pieni keittiötila. Vuokraustiedustelu Hannu Toivanen p. 040 508 7164, hannu.toivanen@kuoma.net

Breikki, Bunkka & Breakfast, Pielavesi

6 hlö sauna talossa, jossa 2 majoitushuonetta, myös 2 aittakamaria. Löytynjärven rannalla, Maaningantie 1143c Pielavesi. Saunaterapeutin voi tilata myös omalle saunalle tekemään monipuolisia saunotushoitoja.

Tiedustelut: Riikka Heiskanen, p. 044 0535 408 heiskanen.riikka@gmail.com

Laajan tilan savusauna, Tervo

Laajan tilalla tarjolla perinteinen savusauna. Lauteilla tilaa noin 10 hlölle, mutta löylyä riittää isommallekin joukolle. Iltapala/turvesavusauna tilattavissa.

Lisätietoja ja varaukset: Inkeri Palmio 044 578 9577

Keitelerannan rantasauna, Keitele

Nilakan rannalla aivan taajaman ytimessä sijaitsee Keiteleen kunnan omistama Keitelerannan sauna (6 hlö). Sähkökiuas. Erillinen pesutila 2 suihkulla. Erillinen pukuhuone, wc ja takkatila. Laituri.

Varattavissa sähköisesti. Lisätiedot www.keitele.fi

Hietalan rantasauna, Keitele

Puusauna 4 hlöä, kantovesi ja muuripata, peseytyminen saunassa. Erillinen pukuhuone. Loivasti syvenevä hiekkaranta ja laituri. Kompostikäymälä.

Varattavissa sähköisesti. Lisätiedot www.keitele.fi

Wanhan koulun tallin saunat, Keitele

Sipiniemen puusauna 4 hlöä, Pasalan rantasauna 6 hlöä ja Tallikellarin spa -puusauna 8 hlöä.

https://www.wkt.fi/tilojen-vuokraus

Iisveden Rantapaviljonki, Suonenjoki

Sauna noin 5-10 hengelle. Löylyhuone, pesuhuone (+wc) sekä pukuhuone, pieni terassi. Lisähintaan palju sekä viikonlopun illanviettopaikka, josta mahdollisuus saada ruokaa ja juomaa.

www.iisvedenrantapaviljonki.fi

Tiedustelut: Mika Rukola, puh. 040 735 8851