Etätyöloma

Välillä tekee hyvää vaihtaa maisemaa. Asiantuntijatyöt onnistuvat nykyään lähes mistä vain, kunhan nettiyhteydet ovat kunnossa. Ja irtiotto arjen rutiineista saa töiden jälkeisen vapaa-ajan tuntumaan lähes lomalta.

Tervetuloa testaamaan etätöitä Savon Villiin Länteen!

Yritystalo, Tervo

Lohitie 701, 72210 Tervo
www.tervo.fi/joustotyo

Lohimaan Yritystalolla teet töitä 100 Mb langattomassa verkossa, upeissa koskimaisemissa. Tilasta löydät perinteisten työpisteiden lisäksi pehmeämpiä sohvia ja rentoja nojatuoleja. Etätyötila on käytössäsi veloituksetta. Voit vain piipahtaa hyödyntämässä toimistoinfraa Yritystalolla tai työskennellä pidemmän aikaa yhteiskäyttöisissä työhuoneissa. Hyödynnä etätyötilaa ja lisää vapaa-aikaa kalastukseen, golfiin tai vaikka luonnossa rentoutumiseen!

Suonenjoen kirjasto

Olavi Leskisen katu 12, Suonenjoki
WWW | Facebook

Kirjastossa on kaksi tutkijanhuonetta, joita voi varata työskentelytilaksi. Molemmissa huoneissa on tietokone nettiyhteyksin. Huoneet on käytettävissä sopimuksen mukaisesti kirjaston aukioloaikoina. Ajan voi varata etukäteen kirjaston asiakaspalvelusta.

Pielaveden kirjasto

Laurinpurontie 14, Pielavesi
Lisätietoa Pielaveden kunnan sivuilta

Rauhallinen, maksuton etätyötila käytettävissä Pielaveden kirjastolla kirjaston asiakaspalveluaikaan.

Käytössä tuoleja, pöytiä ja WiFi-yhteys.

Työskentely asiakkaan omalla tietokoneella.

Rautalammin kirjasto

Rautalammintie 4, Rautalampi
WWW | Facebook

Kirjastolla on käytettävissä etätyö-/videoneuvottelutila 46 m2 ja avoin langaton verkko. Lisää tietoja saa kirjaston asiakaspalvelusta p. 040 164 3000.